Emisioni ‘Java Sportive’ 14 shkurt 2020 (VIDEO)

Emisioni ‘Java Sportive’ që transmetohet në televizionin Shenja çdo të premte edhe sonte solli përmbledhje të ngjarjeve sportive më interesante që ndodhën gjatë javës. Në mesin e tyre kemi zgjedhur disa prej tyre nga sporti vendor.

Kaevski: FFM shembull për federatat tjera sportive

Shkëndija përfitojë më shumë nga ARSM

Shkupi dhe Struga TL zyrtarizuan emrat e fundit në merkato

Të shtunën nis gjysmësezoni pranveror në elitën e futbollit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close