Emisioni ‘Java Sportive’ (11.04.2020)

Emisioni sportiv me përmbledhje të javës që transmetohet në televizionin Shenja, sjell të gjitha ngjarjet më interesante. Ndërkohë në këtë periudhe krize të kapluar nga koronavirusi, kemi veçuar dy ngjarjet bamirësie nga ana e Shkëndijës si dhe sponsorit të Futsal Shkupit.

Shkëndija ndihmon spitalin e Tetovës


Sponsori i Futsal Shkupit, jep donacion për Ministrinë e Shëndetësisë

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close