Emisioni “Java Sportive” 28 shkurt 2020 (VIDEO)

Emisioni “Java Sportive” me gazetarin Aziz Sahiti sjell përmbledhje të ngjarjeve sportive më të rëndësishme në vendin tonë dhe botë.

Fundjava sjell xhiron 21 në Ligën e Parë Slot Online të Futbollit të Maqedonisë së Veriut

Buba Hasani shënon golin e dytë me Helsinkin

Fali Ramadani jo në burg, por në zonën VIP të Santiago Bernabeut

Dimovski dhe Salihu vazhdojnë në krye të boksit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close