Nesër starton Liga e Parë e boksit në Maqedoni

Nesër në sallën “Boris Trajkovski” në Shkup do të zhvillohet xhiroja e parë në Ligën e Parë dhe atë të rinjve në boks në Maqedoni.

Matjet do të bëhen prej orës 9 deri në orën 10, ndërsa meçet fillojnë nga ora 14:00.

Kampionë aktualë në Ligën e Parë është Universallci, ndërsa në ligën e të rinjve është Familija Demirovi.

Universalci triumfuan në Ligën e Parë para ekipeve si Sindi dhe Pelisteri Junak.

Ndërkaq, Familija Demirovi dominuan Ligën e të Rinjve, para ekipeve si AS dhe Alekso Ognenovski.

Ndryshe këtë vit na presin meçe edhe më interesane me më shumë kandidat për titullin e kampionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close