(VIDEO) Komedi në futbollin brazilian! Lojtari nxirret e futet brenda fushe duke aktruar për një dëmtim

Në një ndeshje futbolli midis skuadrave braziliane Botafogo dhe Fluminense, një ngjarje e jashtëzakonshme shënoi momentin e pafundëm të përplasjeve midis lojtarëve. Yarlen, lojtari i Botafogos kishte pësuar një dëmtim, duke e bërë të pamundur që loja të vazhdonte normalisht. Për t’i dhënë një ndihmë të vogël, një nga bashkëlojtarët e tij e mori atë në krah dhe e futi në fushë, për të fituar sa më shumë minuta.

 Ky veprim i papritur shkaktoi një moment të pamohueshëm në mes të lojës, duke çuar në një situatë ku lojtarët filluan të bëjnë një lojë me trupin e lojtarit.

Megjithatë, shpërthimi i humorit dhe lojës së çuditshme nuk mbaroi këtu. Kur portieri i Fluminenses e pa situatën, ai nuk e duronte dot që loja të ndërpritej për një veprim të tillë jo[1]profesionale.

Prandaj, ai u afrua Yarlenit dhe e tërhoqi atë jashtë vijave të fushës.

Ky akt i zgjuarsisë së portierit të Fluminenses shtoi edhe më shumë në këtë lojë të çuditshme mes lojtarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close