BEFASIA E NATËS, eliminohet Bayern Munich nga ekipi i Ligës Dytë

Bayern nuk arrin të mposhtë Holstein Kiel në penallti. Klubi gjerman nga liga e dytë Holstein Kiel tregoi shpirt luftarak gjatë gjithë ndeshjes dhe nuk u dorëzua deri në fund.

Marc Roca, lojtari i Bavarezëve, nuk arriti që të shënojë penaltinë e 6-të për klubin, me ç’rast edhe u eleminuan nga DFB Pokal, ndërsa Fin Bartels konkretizoi penaltinë për ta dërguar klubin përpara.

Me këtë fitore, Kiel tani kalojnë në raundin tjetër të garës, konkretisht në 1/8-tën e finales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close