Naumçe Mojsoski drejtor i ri i Agjencionit për Rini dhe Sport

Ish-reprezentuesi i përfaqësues së Hendbollit të Maqedonisë së Veriut, Naumçe Mojsoski edhe zyrtarisht është drejtor i ri i Agjencionit për Rini dhe Sport. Propozimi sot kaloi në seancën qeveritare dhe ARSM tashmë mëson emrin e drejtorit të ri, deri sa Izmit Nura mbetet zëvendës drejtor i këtij institucioni.
Mojsoski në këtë post zëvendëson Darko Kaeskin, i cili kalon në pozitën e deputetit në Parlament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close