Shkëndija firmos me futbollistin e Kombëtares së Shqipërisë

Shkëndija ka shpërthyer bombën në merkaton e janarit, teksa pak minuta më parë ka firmosur kontratë me futbollistin e përkohshëm të Shqipërisë, Kamer Qaka.

25 vjeçari i lindur në Pejë karrierën e ka ndëruar në Norvegji, ndërsa vjen në Tetovë nga futbolli rumun. Drejtuesit e klubit dhe futbollisti kanë gjetur akord për bashkëpunim dhe reprezentuesi i përkohëshëm i Shqipërisë ka hedhur firmën e tij në kontratën me kohëzgjatje prej dy viteve e gjysmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close