Marku: Nesër është koha t’i tregoj atyre që dyshojnë që e kanë gabim!

Nesër është nata e madhe e boksit profesionist për Florian Markun.

Marku do të takohet me boksierin Charlton, meç ky që do të zhvillohet gjatë mbrëmjes së nesërme, shkruan IndeksOnline.

Boksieri shqiptar ka kryer sot edhe peshimet zyrtare të cilat shkuan në rregull dhe sipas planit.

Ndërsa, pasi përfundoi matjet e tij, ai tha se nesër është koka që t’i tregojë atyre që dyshuan tek ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close