Intervista me Jasin Ramadanin (VIDEO)

Jasin Ramadani, profesionist në sportin e notit, ishte mysafir i ftuar në televizionin Shenja në kuadër të emisionit “Java Sportive”. Karriera, sfidat, arritjet dhe përfitimet në sportin e notit ishin temat që u folën me Ramadanin, që me këtë sport merret për plot 9 vite.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close