Hendboll, Çairi ndaj skuadrës serbe në garaat e Europës

Klubi i hendbollit për femra Çair do të përballet me Naisa të Serbisë në raundin e dytë të Kupës Europiane. Për Çairin kjo do të jetë pjesëmarrja e parë dhe historike në arenën europiane dhe pritet të bëjnë më të mirën nga vetja përballë një kundërshtari të fortë si Naisa nga Nishi. Ndeshjen e parë skuadra e Çairit pritet ta luaj në terren vendas me 10 ose 11 tetor, ndërsa atë të kthimit pas një jave.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close